/programi/streamline/-featured
Streamline U Srbiji se po prvi put počinje sprovoditi jedinstven i inovativan program za redukciju telesne težine po poslednjim svetskim tendovima.
/programi/vođeni-trening/-featured
Vođeni trening Vođeni trening jeste jedan od najpouzdanijih načina u realizaciji zacrtanog trening plana bilo pojedinca, bilo manjih grupa, maksimalno do 3 osobe.

Streamline

U Srbiji se po prvi put počinje sprovoditi jedinstven i inovativan program za redukciju telesne težine po poslednjim svetskim tendovima.

Streamline sistem

Predstavlja optimalnu kombinaciju trenažnih tehnika, trenažera, vibrirajućih ploča (power plate) i aparata koji funkcionišu po sistemu visokih i niskih struja (kavitacija, elektrostimulacija). Reč je o zasigurno potvrđenoj i u svetu već odavno priznatoj metodi za gubitak suvišnih kilograma prvenstveno namenjenoj izrazito pretilim ljudima, kao i onima kojima je zbog debljine ugroženo zdravlje.

Ova metoda, koja se u svetu sprovodi već dugi niz godina, ističe se vidljivim rezultatima (4 i više kilograma u mesec dana) te velikim gubitkom masnih naslaga, uz očuvanje mišićne mase. To ima brojne povoljne učinke na celokupno zdravstveno stanje, uključujući regulaciju masnoća i šećera u krvi i povišenog krvnog pritiska te poboljšanje pokretljivosti.

 4x tretman kavitacije
12x personalni trening
Cena: 80€ (dinarska protiv vrednost)